Personeel

Personeel

Wanneer nieuw productiepersoneel bij het bedrijf komt ondergaan ze allemaal een zes weken durende training die alle aspecten van de kabelboom productie omvat. Deze training wordt geleverd door een toegewijde trainer en een lid van de kwaliteitsafdeling. Zodra een exploitant competentie kan aantonen in elk productie-onderdeel krijgt een unieke stempel toegewezen die wordt gebruikt om elke productieactiviteit af te melden.

Opleiding

Cablescan heeft een programma om elk teamlid te trainen en te ontwikkelen. Het bedrijf moedigt feedback en suggesties van teamleden aan op reguliere communicatievergaderingen. Voor elk persoon in de organisatie wordt een vaardighedenmatrix bijgehouden. Dit vormt de basis voor individuele persoonlijke ontwikkeling en prestatiebeoordelingen.

Personeelsnormen

Cablescan heeft de IPC620-normen overgenomen om onze eigen interne en klantspecifieke normen aan te vullen. Voordat een nieuw project wordt geïntroduceerd in de productie, worden klantspecifieke en kwaliteitseisen geïdentificeerd. Deze vereisten worden door onze eigen IPC620-trainers aan leden van het productieteam geleverd. Cablescan beseft dat elke klant andere verwachtingen heeft, dus dit is een belangrijk onderdeel van de projectlancering.