Inspection

Inspectie

De kwaliteitsmanagementsystemen van Cablescan zijn gebaseerd op onze AS9100-certificering, om ervoor te zorgen dat alle bedrijfsonderdelen robuust en flexibel genoeg zijn om aan te passen aan de eisen van de klant, marktomstandigheden, commerciële doelen en onze bedrijfsstrategie.

Testmogelijkheden

Cablescan bezit drie Automeg-testsystemen en drie DITMCO-testsystemen. We hebben de mogelijkheid om een ​​5.000 aderige kabelboom te testen om het volgende te verifiëren:

  • DC-continuïteit
  • Isolatieweerstand
  • AC hoog potentieel
  • Relais bekrachtiging

Traceerbaarheid en vrijgave van producten

Prototype inspectie, testrapporten en conformiteitscertificaten kunnen worden verstrekt voor elk harnas, indien nodig. Klanten kunnen erop vertrouwen dat aan alle gespecificeerde vereisten wordt voldaan en dat volledige tevredenheid is verzekerd.

Inspectie en testen

We zijn gecertificeerd BS EN ISO 9001:2015 en AS9100 rev D.

Deze kwaliteitsnormen zijn het model voor ons bedrijfsbeheersysteem. Tijdens het proces worden 100% eindinspectie- en testactiviteiten uitgevoerd om gedurende de gehele productiecyclus aan de specificatie te voldoen. Volledig geautomatiseerd elektrisch testen van kabelsamenstellingen wordt uitgevoerd met behulp van de MK Test Systems Automeg-testapparatuur. Deze computergestuurde testers voeren DC-continuïteit, isolatieweerstand en AC-hoogspanningstests uit. Indien nodig kunnen exemplaren van het testrapport worden verstrekt voor elk getest harnas. Klanten kunnen erop vertrouwen dat aan alle gespecificeerde eisen wordt voldaan en dat volledige tevredenheid is verzekerd ..

Volledige karakterisering wordt daarom geboden om klanten ervan te verzekeren dat de kabelboom volledig is getest en voldoet aan alle noodzakelijke prestatiecriteria.