Mogelijkheden

Cablescan heeft geinvesteerd en een locatie in Nagele ingericht waarbij mogelijkheden en kennis aanwezig zijn om de defensie, industriele, aerospace en civiele markten te ondersteunen. Een overzicht van de diverse soorten electrische bedradingen die door Cablescan worden geproduceerd vindt u hieronder gedetailleerd weergegeven. Elk product, ongeacht de toepassing, maakt deel uit van ons AS9100 kwaliteits systeem.

Hoogwaardige afdichting

Cablescan produceert electrische bedrading die onder de zwaarst mogelijke en extreme omstandigheden moeten kunnen opereren waarbij volledige bescherming tegen weersinvloeden noodzakelijk is. Wij kunnen handmatig multi-core kabels produceren voor kleine series en prototypes. We werken nauw samen met kabel producenten voor productie runs.

high performance sealed
aerospace open wire harnesses

Ruimtevaart – Open kabel samenstellingen

Ons AS9100-C proces verzekerd ons ervan dat ieder geleverd product volledig te controleren en traceerbaar is, elke fase van het productieproces kan gerelateerd worden naar een medewerker die het productieproces proces heeft uitgevoerd.

Kabels kunnen worden gelasermerkt waarbij wij gebruik maken van onze “ Two spectrum wire laser markers”. Alle documentatie gerelateerd aan de productie wordt gecontroleerd door een configuratie controle systeem, elke verandering, door de klant aangegeven, wordt voorzien van een goedkeuring om te verzekeren dat deze verandering adequaat wordt geintegreerd en vorm gegeven tijdens het productieproces.

Kasten en Bedienings panelen

De engineers van Cablescan hebben ervaring binnen de ruimtevaart en defensie markt sectoren (militaire voertuigen).

Wij hebben contacten met relaties gerealiseerd wat ons de mogelijkheid geeft snelle ontwikkelingen van op maat gefabriceerde kasten of bedieningspanelen gedurende het productie proces te realiseren Onze producten worden gebruikt binnen de maritieme, commerciele, defensie en ruimtevaart industrie.

boxes and control panels
aerospace and military test benches

Aerospace en Militairy Test banken

Sinds 2011 is Cablescan betrokken bij de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde test banken en de daarbij bijbehorende speciale bekabeling

Reparatie, Revisie en modificatie

Cablescan heeft een speciaal toegeruste afdeling gespecialiseerd in de reparatie, revisie en modificatie van electrische kabelsamenstellen, bedieningspanelen en schakelkasten. Daar worden alle producten na ontvangst onderzocht, bewerkt en met garantie geretourneerd. Voor sommige klanten hebben wij een voorziening binnen hun eigen bedrijf opgezet en beheerd. Dit is op verschillende locaties in de wereld gerealiseerd.

Wij hebben, in het verleden, veel urgente aanvragen (Urgent Operational Demands: UOR’s) kunnen ondersteunen en hebben, op korte termijn, meerdere malen 24 uur engineering en ondersteuning bij de productie geleverd. Een 24 uurs koeriers service staat garant voor minimale verstoring van lopende projecten.

Alle documentatie die tijdens het project veranderd wordt gedocumenteerd en gearchiveerd middels het configuratie controle systeem.

Waar tekeningen niet beschikbaar zijn hebben onze engineers de mogelijkheid om reverse engineering toe te passen op producten en indien hierom wordt verzocht samen te werken met klanten en deze te adviseren om alternative materialen te gebruiken.

repair, overhaul and modification