Lage productiekosten

Lage productiekosten

Cablescan werkt nauw samen met onze zusterbedrijven binnen de Amphenol-groep om onze klanten de best passende on-stop shop-oplossing te kunnen bieden. Naast onze Britse en Nederlandse faciliteiten hebben we een bewezen proces waarin uw primaire contact met Cablescan zal zijn en waar een programma moet worden vervaardigd op een goedkope locatie.

Cablescan zal een projectplan opstellen met een gedetailleerde beschrijving van het proces dat in het algemeen begint met het uitvoeren van de prototyping en de eerste productierun binnen Cablescan. Vervolgens zal de productie worden overzet naar een van de hieronder vermelde goedkope locaties. We ondersteunen u graag bij bezoeken ter plaatse en stellen u voor aan onze collega's, zodat u het volledige proces van begin tot eind kunt ervaren.

Bangalore, India

• Deze faciliteit van Amphenol vervaardigt sinds 1994 militaire en ruimtevaartkabelsamenstellingen. Het is gecertificeerd volgens AS9100/ ISO9001: 2015, IPC620, J-STD-001 Cyber ​​Essentials en vele goedkeuringen van blue chip-klanten.

• Er zijn 200 operators die werken aan militaire en ruimtevaartprogramma's met een oppervlakte van 5000 vierkante meter.

Kuressaare, Estonia

• Ionix is in 2013 overgenomen door Amphenol

• Ionix is gecertificeerd volgens AS9100/ ISO9001: 2015, IPC620, ISO14001, Cyber ​​Essentials en vele goedkeuringen van blue chip-klanten.

• Ze hebben momenteel 220 operators in dienst die werken aan defensie- en ruimtevaartprogramma's.