Inspecties

Ons kwaliteits management systeem is gebaseerd op ons AS9100 certificaat om te verzekeren dat alle werk gerelateerde gebieden robuust en flexibel zijn afgestemd .Dit teneinde op de eisen van klanten, marktcondities en commerciele doelstellingen te kunnen anticiperen.

Test mogelijkheden

Geautomatiseerde testen worden uitgevoerd door gebruik te maken van de MK Automeg test uitrusting.

  • Gelijkstroom (DC)
  • Isolatie weerstand
  • Wisselstroom (AC)
testing capabilities
product traceability

Traceerbaarheid en uitgifte

Eerste artikel inspectie, test rapportages en Certificaat van Conformiteit (COC) kunnen, desgewenst, voor ieder electrisch kabelsamenstel worden verstrekt.

Klanten kunnen ervan verzekerd zijn dat alle specifieke eisen tot volle tevredenheid zullen worden gerealiseerd.

Inspectie & Testen

Wij zijn BS en ISO 9001 2009 en AS9100 geaccrediteerd. Deze kwaliteits normen zijn het model voor ons business management systeem.

Tijdens het proces worden stelselmatig test activiteiten uitgevoerd en vindt een 100% eindcontrole plaats op de naleving van de specifcatie in de gehele productie cyclus.

Volledig Geautomatiseerde testen van electrische kabel assemblages worden uitgevoerd met behulp van de MK Systems automeg test apparatuur, deze computer gestuurde testers voeren dc continuiteit, isolatie weerstand en AC hoog potenieel testen uit.

Indien gewenst kan voor ieder kabelsamenstel een kopie van het test rapport geleverd worden.

Klanten kunnen erop vertrouwen zijn dat alle specifieke eisen tot volle tevredenheid worden behaald.

Volledige duidelijkheid wordt hiermee geleverd om klanten te verzekeren dat de kabelsamenstellen volledig getest zijn en aan alle kwaliteits en gebruikers eisen voldoen.

inspection testing