Engineering

Capaciteiten

Het engineering team van Cablescan heeft de mogelijkheid om tekeningen te produceren op basis van klantspecificaties. Reverse-engineering van een voorbeeld-kabelboom waarbij weinig of geen informatie beschikbaar is behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen bezoeken ter plaatse uitvoeren en hebben de ervaring en kennis om bewezen materiaal aan te bevelen om aan de eisen van de klant te voldoen.

We hebben een uitgebreide database opgebouwd die producten gelijkwaardige producten met elkaar vergelijkt om de verscheidenheid in producten te minimaliseren. De juiste selectie van materiaal en leverancier kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Klant support

We kunnen Engineering-projecten coöpereren binnen projectteams van klanten om het risico van uitbesteding van de productie te verminderen. We hebben ervaring met het werken binnen IPT's en kunnen bijdragen in de concepfase en ontwerpfase, tot sitebezoeken om het proces te definiëren om ervoor te zorgen dat producten worden gefabriceerd op een ​​zo efficiënt mogelijke installatiemethode.

Configuratie controle

Verandering van elektrische projecten is onvermijdelijk, ons proactieve team is betrokken geweest bij prototype situaties en begrijpt volledig de noodzaak om verandering effectief te beheren om de kostenimpact en verstoring van programma's tot een minimum te beperken.

We hebben relaties ontwikkeld met een aantal Connector-, Backshell-, Heatshrink-producenten en kabelfabrikanten om indien nodig een op maat gemaakt product te ontwikkelen.

Harnware drawings

Cablescan produceert tekeningen met Tyco Harnware en Visio-software. Deze kunnen indien nodig worden geproduceerd met behulp van tekeningformaten voor klanten. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in de kwaliteit en het niveau van de informatie op de tekeningen en engineering om ervoor te zorgen dat de beste productietechnieken en geleerde lessen worden vastgelegd. Als minimum staat op elke tekening de volgende informatie:

  • Stukslijst
  • Fysieke lay-out met dimensies
  • Bedradingsschema
  • Juiste specificaties