Capabilities

CAPACITEITEN - CAPACITEITEN

Cablescan heeft geïnvesteerd in het creëren van faciliteiten en mogelijkheden voor het ondersteunen van projecten in defensie, luchtvaart en industriële sectoren.

Een overzicht van van verschillende systemen wordt hieronder weergegeven. Elk product, ongeacht de toepassing, is onderhevig aan ons AS9100 kwaliteitsbeleid.

Hoogwaardig afgedichte kabels

Cablescan produceert kabelbomen die functioneren in een veel-eisende omgeving waar volledige bescherming tegen het milieu vereist is. We zijn in staat ‘multi-core’ kabels met de hand te leggen voor lage volumevereisten en ontwikkeling. Daarnaast zijn we afgestemd op gespecialiseerde kabelfabrikanten voor productieruns.

Open kabelbomen uit de luchtvaart

Ons AS9100 aangedreven process zorgt ervoor dat al het binnenkomende materiaal volledig traceerbaar is voor elke assemblage. Elke fase van het productieproces kan worden herleid tot de operator die de bewerking heeft uitgevoerd. Draden kunnen gelasermakeerd worden door middel van onze TWEE lasermarkeringsmachines. Alle productie gerelateerde documentatie wordt beheerd door een configuratie systeem en elke door klanten aangestuurde verandering krijgt een overeengekomen belichamingspunt om een naadloze integratie van verandering te kunnen verzekeren.

Box en controle panelen

Het technische personeel van Cablescan heeft ervaring met de luchtvaart en militaire voertuigen sector. We hebben relaties met fabrikanten opgebouwd om ons in staat te stellen om op maat gemaakte, machinal bewerkte of gefabriceerde dozen of panelen in verschillende productie volume eenheden te leveren. Onze producten worden gebruikt in de scheepvaart, commerciële, militaire en luchtvaart- sectoren.

Luchtvaart, en militaire -testapparatuur

Phoenix power systems Ltd werd in 2011 overgenomen door Cablescan. Sinds 1992 is Phoenix betrokken bij de productie van gespecialiseerde testapparatuur en bijbehorende kabelbomen voor projecten zoals Hawk, JSF, Typhoon, Nimrod en Tornado.

Reparatie, revisie en modificatie

Cablescan beschikt over toegewijde faciliteiten met ervaring op het gebied van repareren, reviseren en aanpassen van kabelbomen, bedieningspanelen en aansluitdozen. Alle producten worden bij ontvangst onderzocht en vrijgegeven met een garantie. Voor sommige klanten hebben we een faciliteit opgezet en beheerd binnen de klant zijn eigen terrein, en dit op meerdere plekken wereldwijd. We hebben veel UoR-activiteiten ondersteund en hebben vaak 24 uur per dag technische ondersteuning, productie ondersteuning. Ook kunnen producten benodigd voor de assemblage op dezelfde dag geleverd worden im minimale verstoring van het programma te garanderen. Alle wijzigingsdocumentatie wordt beheerd binnen het configuratiebesturingssysteem. Waar tekeningen niet beschikbaar zijn, hebben onze ingenieurs de mogelijkheid om producten te reverse-engineeren en indien nodig met klanten samen te werken om alternatieve materialen voor te stellen waar door veroudering, grote moq of doorlooptijd een programma kan beïnvloeden.